Aina Espona Miñana

Llicenciada en Belles Arts i amb titulació de Directora del Lleure. Tinc amplia experiència coordinant activitats i persones i un interès especial per les arts, com indica la meva llicenciatura.

Vaig iniciar-me en el lleure com infant i ja sempre més a format part de la meva vida, tan a nivell de voluntariat com laboral. He treballat com a professora de Dibuix i Pintura, tan per  infants com per adults.

Alguns dels llocs on he treballat són: L’escola professional del Clot, Ceip Folch i Torres, Ceip Gras i Soler, Ceip Mestre Gibert, Teresianes de Ganduxer,…

A nivell artístic

Gerard Ibáñez Masterclass

 En Gerard Ibáñez és Titulat com a Intèrpret professional en teatre musical a l’escola Aules de Barcelona. Ha impartit estudis de cant líric i modern per l’ABRSM, i al conservatori municipal de Barcelona, també de direcció coral per la FCEC. La seva àmplia experiència coral (Cor Jove de l’Orfeó Català, Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, al Cor dels Països Catalans, entre d’altres…) l’ha fet estimar des de ben petit la música coral i vocal d’una manera acadèmica però també molt vivencial i, actualment és intèrpret, director musical, coach i arranjador vocal. Ha estat coach vocal del programa de televisió Oh Happy Day i crític musical al programa de televisió Divendres de TV3. Ha dirigit grups vocals com DEUDEVEU(Guanyador de la primera edició del programa televisiu Oh Happy Day) i SOUND SIX, a més de varies corals a Barcelona com el Cor jove de l’Orfeó Sarrianenc, i és pedagòg coral a l’escola de música Artmúsic (homologada per la generalitat), CEMontseny i Aules.
Com arranjador ha treballat amb diferents grups musicals, a destacar el Cor Geriona, Sound Six, Deudeveu, Jarks i el Quartet Mèlt, així com pel programa OHD de TV3. En la seva trajectòria com a director musical ha dirigit concerts a diferents països d’Europa (Viena, Portugal, Andorra, Alemania, República Txeca,..) i ha participat al Festival del Grec, al Festival de Cap Roig, al teatre Coliseum de Barcelona, al festival Veus d’Olot, al Teatre Kursal i el Palau de la Música.
En Gerard ha rebut bones crítiques modernitzant cants populars catalans, també cançó d’autor i molta cançó moderna actual.

Cristina Ramírez

Va néixer l’any 1994, sempre amb un gran interès per la dansa i el teatre começa ha estudiar Teatre Musical a Manresa l’any 2009 a Entre el cel i la terra passant després per l’ Escola Memory, Escola Coco Comín, Manresa Teatre Musical. Actualment està cursant teatre Musical a Escola Aules.

La seva experiència professional és amplia:

• “La Sireneta”, Magatzem D’Ars, gira per Catalunya 2016-2017. En el paper d’Ariel.
• “La Rateta que escombrava l’escaleta”, Magatzem D’Ars, Teatreneu 2017. En el paper de Rateta.
• “El Llibre de la Selva”, Magatzem D’Ars, gira per Catalunya 2016-2017. En el paper de Bagheera.
• Actriu i cantant en companyia d’espectacles infantils en festes d’aniversari i altres, “Festes Bages”. (2016)
• Assistent de coreografies en els projectes “Hairspray” i “Moulin Rouge” de l’escola Manresa Teatre Musical.( 2014-2016 )

• Macbeth de William Shakespeare, adaptació dirigida per Elena Fortuny, escola Aules, Barcelona. 2016. En el paper de Banquo.
• “Dogfight”, escola Aules, dirigit per Daniel Angles, Miquel Tejada i Oscar Reyes. Taller d’estiu 2015.
• Taller de Commedia dell’ arte amb Roger Julià, escola Aules, Barcelona. 2015.
• Taller de Màscara amb Vanessa Segura, escola Aules, Barcelona. 2015
• “Hairspray”, Teatre Auditori de Navarcles, Teatre Comarcal de Solsona, Teatre Conservatori de Manresa i Teatre Municipal de Berga, Manresa Teatre Musical (MTM), 2014 – 2015. En el paper de Dynamite.
• Taller d’Eines bàsiques per l’actor amb Teresa Garcia i Emiliano Pino, escola Aules, Barcelona. 2014
• Fama el musical, Monistrol de Montserrat, direcció Pepo Flores, juliol 2013. En el paper de Mabel Washington.
• “La Bella i la Bèstia”, Teatre Conservatori de Manresa, Teatre Auditori de Navarcles i Teatre comarcal de Solsona, Manresa Teatre Musical (MTM), 2013. Com a cos de ball i elenc.
• “Supercalifragilisticexplialidocious”, Teatre Conservatori de Manresa, Teatre Auditori de Navarcles i Teatre comarcal de Solsona, Manresa Teatre Musical (MTM), 2012-2013. En el paper d’Agnes i com a elenc i cos de ball.
• Taller de teatre musical “Cabaret”, Escola Memory, Barcelona. Juliol 2010
• Les amigues de la Queralt, Teatre Conservatori de Manresa, Entre el cel i la terra, juny 2010.

Diego Fornell

 

Va començar els seus estudis d’art interpretatiu molt jove el 2005, en l’actualitat continua estudiant, el 1º Pla de formació de l’ actor profesional a l’ Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver.  Té amplia experiència en diferents camps de la interpretació:

Cine
2015 Ebre, del bressol a la batalla

2012 Dios Nunca Muere
2011 Animals
2009 Cruzando el límite

Cortometrajes
La costumbre de tomar café
Cutter
El reflejo de Mateo, 350H, Jingle Bells
Teatre
2016 Un món quasi ideal
2015 Wonderland- Musical
2014-16 Ara (Ay. Dirección)
2014 No me toques el WhatsApp…
Televisió
2013 Videoclip Manuel Carrasco 2012 Polseres Vermelles
2012 Quimera