Albert Estengre – Professor de cant i teatre

Albert Estengre, actor i cantant.

En el camp del teatre musical, destaquem la participació en el Musical FAMA de Ramon Ribalta i Coco Comin com a actor-cantant protagonista en el paper de Joe Vegas i Schlomo Metzembaunt, al teatre Tivoli i Apolo fent temporada a Barcelona, i en gira per tota Espanya..

També esdevé actor-cantant de repartiment en el Musical HAIR dirigit per Daniel Anglès estrenat al teatre Apolo de barcelona.

També participa al musical de GERMANS DE SANG de Ricard Reguant (2014/15), que s’estrena enguany al teatre del Raval de Barcelona en el paper Narrador, i fent gira durant el 2015 del qual l’espectacle guanya el premi butaca de la crítica del públic.

Participa en el paper de faraó a Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” i “Els pirates de Penzance”estrenat al teatre del Sol de Sabadell sota la direccíó de Ramon Ribalta i Oleguer Alguersuari, entre d’altres.

En teatre de text gira amb la companyia Teatre el repartidor fent l’obra Don Juan Tenorio, en el paper de Don Juan per teatres d’Espanya. i amb la companyia – In vino veritas, on treballa com actor i director en espectacles com Jaume I de Serafí Pitarra entre d’altres.

L’Albert forma part de la companyia estable del teatre Poliorama (Viu el teatre )(Unics produccions) encapçalant un seguit de muntatges de teatre familiar (Casting, Charlie Rivel, Pirats, Papanotes..).

Cantant solista de ledifernts bandes de versions com “The Blues brothers band” on amb Keco Pujol fan gira per catalunya i Espanya,, i de la Rock’n Ríos band,en un tribut a Miguel Rios.

Entre d’altres, actualment és cantant de la banda “The blended blues company“, amb la que han enregistrat el seu primer disc original “Let me tell you”, i “la banda del retrovisor” on versionen temes de rock vuitenter.

També esdevé actor de doblatge en diferents sèries d’animació i falques publicitàries

Actualment treballa també en l’àmbit pedagògic i de formació com aprofessor de teatre i veu a l’institut d’arts escèniques Poeta Maragall de barcelona.

Manel Romeu – Professor Teatre i Expressió corporal

Actor, Director, Dramaturg i Pedagog Teatral, format com actor a les millors escoles de Lleida,
Madrid i Barcelona, de la mà de professor com: Ramón Molins (teatre musical), Nancy Tuñón,
Cristina Rota, Francisco Olmo, Toni González (interpretació) Ana Gracia, Manuel Morón (técnica),
Andrea Mizes, Núria Català, Margarida Troguet (cos i moviment), Jose Sanchís Sinisterra
(dramatúrgia escènica), Joaquim Oristrell (escriptura de guions), Carles Vila (actuació davant la
càmara), Tonucha Vidal i Andrés Cuenca (casting), Igor Pashenko (esgrima teatral), Janine Dahl
(Jazz), Mireia Roig (Claqué),
Com actor ha treballat en cine a 3 pel.lícules dirigides per Xavier Puebla, Miguel García Borda,
José Ramón Ayera Díaz, en teatre a més de 20 produccions nacionals (Ramón Molins, Andrés
Vicente, Diego Sabanés, Amália Sánchez, Ricardo Jordán…) i a tv a 3 series i diferents
programes Oriol Grau (El Terrat), Jesús Rodrigo (Globomedia,) Esteve Rovira (TV3), César
Rodríguez Blanco (Notro Tv)
Ha impartit tallers, cursos i classes a diferents escoles de Lleida, Madrid i Barcelona (Escola de
música L’Intèrpret, Eòlia, Escola Superior d’Arte Dramàtic)) on ha escrit, adaptat i dirigit més de 50
obres de teatre per infants, joves, adults i adults d’educació especial entre les que trobem clàssics
“Romeu i Julieta”, “El somni d’una nit d’estiu” “L’Avar”, o musicals com “Chicago”, “Mamma Mía”,
“Matilda” o “Annie”.
Com formació complementària destacar la titulació de “Monitor de lleure Infantil i Juvenil” (Aula
d’esplai Vallès), Coach Transformacional ( Centro Coach Cristina Naughton) i Monitor d’Activitats
esportives dirigides (Federación Española de Aeróbic).

Gerard Ibáñez Masterclass

 En Gerard Ibáñez és Titulat com a Intèrpret professional en teatre musical a l’escola Aules de Barcelona. Ha impartit estudis de cant líric i modern per l’ABRSM, i al conservatori municipal de Barcelona, també de direcció coral per la FCEC. La seva àmplia experiència coral (Cor Jove de l’Orfeó Català, Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, al Cor dels Països Catalans, entre d’altres…) l’ha fet estimar des de ben petit la música coral i vocal d’una manera acadèmica però també molt vivencial i, actualment és intèrpret, director musical, coach i arranjador vocal. Ha estat coach vocal del programa de televisió Oh Happy Day i crític musical al programa de televisió Divendres de TV3. Ha dirigit grups vocals com DEUDEVEU(Guanyador de la primera edició del programa televisiu Oh Happy Day) i SOUND SIX, a més de varies corals a Barcelona com el Cor jove de l’Orfeó Sarrianenc, i és pedagòg coral a l’escola de música Artmúsic (homologada per la generalitat), CEMontseny i Aules.
Com arranjador ha treballat amb diferents grups musicals, a destacar el Cor Geriona, Sound Six, Deudeveu, Jarks i el Quartet Mèlt, així com pel programa OHD de TV3. En la seva trajectòria com a director musical ha dirigit concerts a diferents països d’Europa (Viena, Portugal, Andorra, Alemania, República Txeca,..) i ha participat al Festival del Grec, al Festival de Cap Roig, al teatre Coliseum de Barcelona, al festival Veus d’Olot, al Teatre Kursal i el Palau de la Música.
En Gerard ha rebut bones crítiques modernitzant cants populars catalans, també cançó d’autor i molta cançó moderna actual.

Cristina Ramírez

Va néixer l’any 1994, sempre amb un gran interès per la dansa i el teatre começa ha estudiar Teatre Musical a Manresa l’any 2009 a Entre el cel i la terra passant després per l’ Escola Memory, Escola Coco Comín, Manresa Teatre Musical. Actualment està cursant teatre Musical a Escola Aules.

La seva experiència professional és amplia:

• “La Sireneta”, Magatzem D’Ars, gira per Catalunya 2016-2017. En el paper d’Ariel.
• “La Rateta que escombrava l’escaleta”, Magatzem D’Ars, Teatreneu 2017. En el paper de Rateta.
• “El Llibre de la Selva”, Magatzem D’Ars, gira per Catalunya 2016-2017. En el paper de Bagheera.
• Actriu i cantant en companyia d’espectacles infantils en festes d’aniversari i altres, “Festes Bages”. (2016)
• Assistent de coreografies en els projectes “Hairspray” i “Moulin Rouge” de l’escola Manresa Teatre Musical.( 2014-2016 )

• Macbeth de William Shakespeare, adaptació dirigida per Elena Fortuny, escola Aules, Barcelona. 2016. En el paper de Banquo.
• “Dogfight”, escola Aules, dirigit per Daniel Angles, Miquel Tejada i Oscar Reyes. Taller d’estiu 2015.
• Taller de Commedia dell’ arte amb Roger Julià, escola Aules, Barcelona. 2015.
• Taller de Màscara amb Vanessa Segura, escola Aules, Barcelona. 2015
• “Hairspray”, Teatre Auditori de Navarcles, Teatre Comarcal de Solsona, Teatre Conservatori de Manresa i Teatre Municipal de Berga, Manresa Teatre Musical (MTM), 2014 – 2015. En el paper de Dynamite.
• Taller d’Eines bàsiques per l’actor amb Teresa Garcia i Emiliano Pino, escola Aules, Barcelona. 2014
• Fama el musical, Monistrol de Montserrat, direcció Pepo Flores, juliol 2013. En el paper de Mabel Washington.
• “La Bella i la Bèstia”, Teatre Conservatori de Manresa, Teatre Auditori de Navarcles i Teatre comarcal de Solsona, Manresa Teatre Musical (MTM), 2013. Com a cos de ball i elenc.
• “Supercalifragilisticexplialidocious”, Teatre Conservatori de Manresa, Teatre Auditori de Navarcles i Teatre comarcal de Solsona, Manresa Teatre Musical (MTM), 2012-2013. En el paper d’Agnes i com a elenc i cos de ball.
• Taller de teatre musical “Cabaret”, Escola Memory, Barcelona. Juliol 2010
• Les amigues de la Queralt, Teatre Conservatori de Manresa, Entre el cel i la terra, juny 2010.

Diego Fornell

 

Va començar els seus estudis d’art interpretatiu molt jove el 2005, en l’actualitat continua estudiant, el 1º Pla de formació de l’ actor profesional a l’ Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver.  Té amplia experiència en diferents camps de la interpretació:

Cine
2015 Ebre, del bressol a la batalla

2012 Dios Nunca Muere
2011 Animals
2009 Cruzando el límite

Cortometrajes
La costumbre de tomar café
Cutter
El reflejo de Mateo, 350H, Jingle Bells
Teatre
2016 Un món quasi ideal
2015 Wonderland- Musical
2014-16 Ara (Ay. Dirección)
2014 No me toques el WhatsApp…
Televisió
2013 Videoclip Manuel Carrasco 2012 Polseres Vermelles
2012 Quimera

Laura Daza

Actriu i cantant, nascuda el …..a Barcelona.
 • Actualment cursa 2on del Recorregut d’Intèrpret Professional de Teatre Musical de l’Escola Aules (Escola de música, cant, veu, dansa i interpretació) amb assignatures com Interpretació, commedia dell’arte, llenguatge musical, repertori, ballet, jazz, tècniques de coneixement corporal i pilates. Realitza classes de repertori amb professors com Joan Vives, Ana Ullibarri, Jaume Giró i Daniel Anglès. Des de 2004 fins realitza classes de cant particular i actualment amb Joan Vázquez. També obté elsNivells I i II Estill Voice Training Sistem.
 • S’inicia al teatre al 2004 amb classes de teatre a l’escola Agnès Miralbell fins 2009. Durant el curs 2009-2010 es forma a l’escola de Teatre Musical Coco Comín realitzant el Primer Nivell de Recorregut de Teatre Musical amb assignatures com interpretació, cant, llenguatge musical, ballet, jazz, hip-hop i claqué.
 • També forma part del “Jove Cor Coral·lí” des de 2004 fins 2010 realitzant diferents concerts com la Marató de TV3, la Cerimònia de Inauguració de Policies i Bombers de Barcelona o els 25 anys del Camp Nou. Participa a la gravació dels CD’s “Aran un Pais” i“Tot és en tot” del cantant i percussionista Santi Arisa, i actua a l’Auditori de Barcelona, l’Auditori de Sant Cugat, el Teatre Kursaal de Manresa i la passió d’Esparraguera.
 • Professionalment realitza el curt Retrats, per al Canal 33 sota la direcció de Aleix Barba i també el videoclip Aguafiestas del grup Universo Paralelo. A 2010 participa a la cantata de Nadal de l’Auditori de Sant Cugat juntament amb la Camerata de Sant Cugat sota la direcció de Xavier Baulies. També realitza la gravació de la Banda Sonora Original de la pel·lícula Sweet smoke from the homeland (producció Holandesa) i per llibres infantils per a les Editorials Barcanova i Edebé (2004-2010).
 • Realitza tallers com West Side Story (2006), Hair (2007), Rent (2008) i El rey lleó (2009). Al 2012 participa a diferents tallers de muntatge musical com NINE, a l’Escola Aules, i també The Wild Party de l’Escola Vocal Factory Barcelona.
 • Actualment forma part de DeuDeVeu com a intèrpret.

Salvador López

Ballari professional, nascut a Barcelona el 6 de Abril de 1989 
 • Professor de Jazz a l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin.
 • Ballarí / Actor a“El Trencanous” amb la companyia Som-hi Dansa a càrrec de Laura Olivella i Pau Doz.
 • Ballarí / Figuració al programa de TV “Polònia” i “Crackòvia” de TV3 (Minoria Absoluta).
 • Ballarí a “Els Matins” de TV3 a càrrec de Coco Comin.
 • Ballarí de la companyia Som-hi Dansa a càrrec de Laura Olivella, en “Next Stop, Viatge al musical dels teus somnis”, entre altres.
 • Ballarí / Actor / Figuració diferents espectacles de dansa i Comèdia Musical.
 • Ballarí en esdeveniments i publicitat: DANONE, BOSCH, Coco Comin Produccions Teatrals (FAMA, GREASE), FC Barcelona (Trofeu Joan Gamper), Special Olympic Games, Gala “Catalunya Aixeca el teló” 2012, Gran Gala del Teatre de Sarrià de Barcelona, Fira de Tàrrega, Caldea…
 • Hoste d’imatge. Participació i col·laboració en diferents congressos, promocions, esdeveniments i fires: GARTNER Symposium, The Brandery, GSMA Mobile World Congress, Ajuntament de Barcelona, ​​Festival de la Infància, Alimentària…

Maria Torrescusa

Ballarina professional, nascuda a Barcelona el 19 de Mayo de 1992

 • Professora de Jazz i Ballet a l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin.
 • Ballarina dels programes de TV3 “Polònia” i “Crackòvia”.
 • Ballarina de la Companyia “Som-hi Dansa” amb el musical infantil El Trencanous, al Teatre Guasch (Desembre 2014).
 • Ballarina a “Els Matins de TV3” a càrrec de Coco Comin.
 • Ballarina del grup vocal “Déu de veu” al Teatre Coliseum i al Festival de Cap Roig.
 • Ballarina en el videoclip “Revolució” de OBK.
 • Ballarina de la Companyia “Som-hi Dansa” amb l’espectacle Next Stop, viatge al musical dels teus somnis, a la Nau Ivanov. (Juny 2013).
 • Ballarina en diversos esdeveniments i convencions: Bacus Esdeveniments, La Mercè 2013, La Marató de TV3, Catalunya Aixeca el Teló, Special Olympics, Gamper 2012, DANONE…
 • Ballarina per a l’empresa TOP RANK amb actuacions de la cia “Menage a show” en diferents esdeveniments amb espectacles de Cabaret i Show llatí. (2011).
 • Professora de ballet, jazz i contemporani a l’Escola Sant Jaume, Maristes la Immaculada i Santa Teresa de Lisieux (2009-2013).
 • Ballarina de la Companyia Carles Ibáñez en diferents espectacles: Peter Pan, Oliver Twist, 2on acte del Llac dels Cignes, Lili el musical, Mitja Marató de Dansa (2008-2012).